EasyBrake 0.9.9.4

Címkék:


Régóta nem frissítettem a blogot, pedig igen sok változás történt a világban, illetve nálam is. Például itt a programom új verziója.
Az EasyBrake konverter új verziója igen nagy lépést tett előre, hiszen az újabb verziójú HandBrake motor mellett olyan finomítások is megjelentek benne, ami még könnyebbé teszi a konvertálást.

Ilyen például a Drag n' Drop módszer bevezetése, vagyis fogsz egy fájlt vagy többet és egyszerűen ráhúzod a program ablakára. Ekkor azonnal elindul a konvertálás (1-es kép). A másik lehetőség, hogy belehúzod őket a fájllistába, beállítgatod a paramétereket ha akarod és rányomsz a nagy zöld gombra (2-es kép). A harmadik, a legegyszerűbb módszer pedig: egy fájlt ráhúzol a program ikonjára (3-as kép).

                                     1-es kép                                           2-es kép            

                                                                             3-as kép

És most végre azt mondhatom: van magyar nyelvű támogatás is! Sőt: francia, német, spanyol, török, most készül az arab, a kínai, a norvég, stb. Az AC3 kodek választásakor már elérhető a tökéletes hangminőséget garantáló 384, 448, 640 kbps-os minőség is. És még sorolhatnám, de nem teszem. Látogassatok el új honlapomra és próbáljátok ki.

Letöltés: http://www.easybrakeconverter.com/

7 megjegyzés:

  1. Zsuzsanna írta...:

    Sajnos nem tudja beolvasni egyáltalán a ts fájl, mi lehet a hiba. Már többféle convertet kipróbáltam, de egyik program sem tudja beolvasni. Nagyon megköszönném, ha tudnál segíteni!!! Köszönöm válaszod! Zsuzsanna

  1. Németh Zoltán írta...:

    Szia Zsuzsa,

    légy oly szíves és olvasd el ezt a bejegyzést, vagy küldd el a ts fájlt (ha nem túl nagy) az email címemre.

    Zoltán

  1. Névtelen írta...:

    Szia!

    Azt had kérdezzem meg tőled, hogy .ts fájl esetén mivel nézed meg mennyi "crop"-ot kell beállítani oldalanként?
    (Bocs ha nem vág témába, de úgy láttam ez a legfrissebb bejegyzés)

    Üdv!

  1. Németh Zoltán írta...:

    Szia,

    Az algoritmus a folyamatos fekete sávot figyeli, ha ez bizonyos időn át fennáll, akkor ezt már levágható területnek tekinti. Persze nem mindig működik (és működhet) tökéletesen. Gondolkoztunk rajta, hogy kikapcsolhatóvá vagy beállíthatóvá tesszük.

  1. Névtelen írta...:

    Én alapvetően arra gondolok, hogy van-e olyan program amiben tudom ezt manuálisan állítani úgy, hogy látom közben a forrás képét. (mint egy dvd kódolása esetén)
    Ismersz esetleg ilyen programot?

  1. Németh Zoltán írta...:

    Nem, real time nincs ilyen program, vagy legalábbis eddig nem találkoztam vele.

  1. Névtelen írta...:

    Hát akkor marad a teszt kódolgatás egy rövidebb részlettel.
    Köszi a válaszokat mindenesetre!!

Megjegyzés küldése